13 Temmuz 2012 Cuma

Pes 2012 Türkçe Yama


PES 2012 Türkçe Yama Kurulumu

          Yamayı kurmaya başlamadan önce PES 2012 oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı PES 2012 programını kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak indirdiğiniz Pro Evulation Soccer 2012 Türkçe yama dil eklentisi yama içerisindeki dosyaları C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img klasörüne kopyalayın. Eğer siz oyunu farklı bir klasöre kurmuşsanız, yama içerisindeki dosyaları oyunu kurduğunuz dizindeki img klasörü altına kopyalayın.

          Eğer oyun Türkçe olarak açılmazsa, oyunu başlatın, sonra menüden > seçeneklerden > dil kısmından TR olarak değiştirin. Bunları yaptıktan sonrada oyun Türkçe olmazsa oyuna girip System-Einstellungen ‘den > Spracheinstellungen gelip ordan Türkçe’yi seçin.

          Not: Her ihtimale karşı Pes 2012 Türkçe Yama dil eklentisini kurmaya başlamadan önce "C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img " klasörünün bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer PES 2012 tr yama dil eklentisinden memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır.

Boyut:48.7 MB

Alıntıdır.

Hiç yorum yok:
Write yorum

Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler !

Header AD

Ads

Labels